Podarite delež vaše dohodnine Listi Franca Kanglerja – Novi ljudski stranki Slovenije

Obrazec-za-donacijo-218x300

Podarite delež vaše dohodnine Listi Franca Kanglerja – Novi ljudski stranki Slovenije

Spoštovani članice in člani, simpatizerke in simpatizerji!

Na podlagi Zakona o dohodnini lahko vsi davčni zavezanci namenimo del dohodnine od dohodkov (0,5 % svoje dohodnine) za delovanje splošno koristnih namenov, med drugim tudi za delovanje političnih strank. Za uresničevanje ciljev naše stranke Vas prijazno prosimo, da del Vaše dohodnine namenite Listi Franca Kanglerja – Novi ljudski stranki Slovenije. Z deležem dohodnine, ki bi ga namenili naši stranki ne povečujete vaše davčne obveznosti, ampak enostavno del dohodnine, ki bi ga prejela država namenite neposredno stranki. Delež dohodnine namenjen NLS, za Vas ne predstavlja dodatnega finančnega bremena, nam pa bo pri nadaljnji rasti in delovanju pomenil ogromno.

V kolikor želite svoj del dohodnine nameniti naši stranki lahko to storite na dva načina:

1. Z izpolnitvijo obrazca Zahteva za namenitev dela dohodnine , ki ga je potrebno posredovati na Vaš pristojen finančni urad.

2. Preko sistema e-Davki na spletni strani FURS-a.

Rok za oddajo zahteve je najkasneje do 31. 12. 2019. 

Davčna številka Liste Franca Kanglerja – Nove ljudske stranke Slovenije: 90398378.

Prosimo tudi, da s to prošnjo seznanite svoje sorodnike, prijatelje in znance, za katere menite, da bi namesto državi, želeli naši stranki nameniti del svoje dohodnine. V kolikor ste omenjeno zahtevo že oddali  v preteklih letih, vam le-te ni potrebno ponovno oddat, saj oddan zahteva velja do preklica.

Za Vašo odločitev in Vaš prispevek se vam iskreno zahvaljujemo.

 

S SRCEM ZA SLOVENIJO  

Lista Franca Kanglerja – Nova ljudska stranka Slovenije